RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp: - Ingen regjering for folk flest

Frps parlamentariske leder Siv Jensen er ikke imponert over den rødgrønne regjeringserklæringen.

- Regjeringserklæringen fra de rød-grønne partiene viser at den nye regjeringen Stoltenberg ikke vil evne å løse de problemene folk flest møter i hverdagen, sier Siv Jensen i en pressemelding.

Hun sier videre at folk flest ikke vil få noe ekstra igjen av landets nye oljeinntekter, fordi handlingsregelen ligger fast.

- Når den nye regjeringen heller ikke vil reformere eldreomsorgen - hvor de altså fortsatt mener at det skal være opp til hver enkelt kommune å bestemme tilbudet og ikke er særlig mer konkrete i skatte- og avgiftsspørsmål - med unntak av at LO-medlemmer skal få skattelette mens skattenivået totalt sett skal økes! - ligger det an til at regjeringen Stoltenberg vil komme til å skuffe mange mennesker som trodde på Aps avgiftsløfter i valgkampen.

Jensen sier likevel at FrP vil forholde seg saklig og korrekt til den nye regjeringen.

- Som landets største opposisjonsparti vil vi være bevisst vår rolle og selvsagt opptre saklig og ryddig i forhold til den nye regjeringen. Det betyr at vi også kommer til å være positive når regjeringen kommer med fornuftige enkeltforslag til Stortinget.

- Men, helhetsinntrykket av denne regjeringserklæringen er at det nå vil bli klare politiske fronter mellom en regjering, under sterk innflytelse fra Gerd-Liv Valla og Jan Davidsen, og et offensivt og moderne FrP som hele tiden vil søke å sette hverdagsproblemene for folk flest og landets forbrukere på den offentlige dagsorden, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere