RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- IKKE RØR LISTHAUG: – Jeg ville aldri ha akseptert noe ultimatum knyttet til Sylvi Listhaug, fastslår Frp-ordfører Tom Staahle (midten) i Ullensaker i Akershus til Aftenposten. Her er han sammen med Listhaug og Himanshu Gulati på Ullevaal i 2016.
- IKKE RØR LISTHAUG: – Jeg ville aldri ha akseptert noe ultimatum knyttet til Sylvi Listhaug, fastslår Frp-ordfører Tom Staahle (midten) i Ullensaker i Akershus til Aftenposten. Her er han sammen med Listhaug og Himanshu Gulati på Ullevaal i 2016. Foto: Tom-Staahle/Facebook

Frp-grasrota: - Ikke rør Sylvi Listhaug

Sist oppdatert:
Klar tale fra en av landets største Frp-kommuner.

Fylkesleder mener det er helt uaktuelt å flytte Listhaug som en del av en avtale med Venstre og KrF.

Spekulasjoner om hvorvidt Venstre og KrF vil stille krav om at Listhaug må fjernes som innvandringsminister for å støtte en ny regjering tas ikke opp nådig av Frp-politikere rundt omkring i landet.

– Jeg ville aldri ha akseptert noe ultimatum knyttet til Sylvi Listhaug, fastslår Frp-ordfører Tom Staahle i Ullensaker i Akershus overfor Aftenposten.

Frp-ordføreren mener det ville være «fryktelig dumt» av KrF eller Venstre å stille noen form for krav om at Listhaug må byttes ut for å få på plass en borgerlig regjering.

En annen Frp-politiker omtaler det som «helt uaktuelt» å flytte på den populære Frp-statsråden mot hennes egen vilje. Vedkommende sier det da vil bli opprør i Frp, skriver Aftenposten.

En fylkesleder som ikke vil siteres, sier imidlertid at det kan være lurt å gi Listhaug en annen post for å tekkes Venstre.

Både fylkesledere og stortingsrepresentanter fra Frp gjør det imidlertid klart at de ikke har noe imot å samarbeide med Venstre i regjering, hvis det skulle bli aktuelt. Men noen er svært tydelige på at det ikke er aktuelt å flytte på Listhaug som en del av en avtale.

Tom Staahle, ordfører fra Frp i Ullensaker kommune.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere