RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellesforbundets leder Arve Bakke er ikke overrasket over Frps fall og sier tilbakemeldingene fra medlemmene hans er at de er skuffet over Frp og Siv Jensen
Fellesforbundets leder Arve Bakke er ikke overrasket over Frps fall og sier tilbakemeldingene fra medlemmene hans er at de er skuffet over Frp og Siv Jensen Foto: Torstein Bøe

Frp i fritt fall i Fellesforbundets måling

Sist oppdatert:
Arbeiderpartiet får hele 63 prosents oppslutning på en meningsmåling gjort blant Fellesforbundets medlemmer. Frp er halvert på to år.

Meningsmålingen er utført av Ipsos MMI, som har spurt 1.201 medlemmer av Fellesforbundets rundt 150.000 medlemmer i undersøkelsen, skriver VG.

Arbeiderpartiet får 63 prosents oppslutning i en meningsmåling, noe som er en kraftig oppgang fra 2013, da tallet var 43 prosent. Frp får bare 11 prosent i den samme målingen, en halvering sammenlignet med lignende måling i 2013. Høyre får 12 prosent i målingen, ned fra 21 prosent for to år siden.

Fellesforbundets leder Arve Bakke er ikke overrasket over Frps fall og sier tilbakemeldingene fra medlemmene hans er at de er skuffet over Frp.

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) sier de vil bruke valgkampen for å vinne dem tilbake.

– Jeg tror velgerne vil ha strengere innvandringspolitikk, bedre veier og beholde noe mer av det de tjener, gjennom lavere skatt, som vi gir og vil gi dem, sier Eriksson.

Senterpartiet får 5 prosents oppslutning i målingen, KrF og SV får 2 prosent, mens Rødt, De grønne og Venstre får 1 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere