RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Bakke går av som byråd i Bergen

54 år gamle Bakke ble valgt til ordfører i Bergen i 2007, og satt i stillingen fram til Høyres Trude Drevland overtok i 2011.
54 år gamle Bakke ble valgt til ordfører i Bergen i 2007, og satt i stillingen fram til Høyres Trude Drevland overtok i 2011. Foto: Anders Haga (BA)
Frp-politikeren Gunnar Bakke opplyste ved midnatt søndag kveld at han trekker seg med umiddelbar virkning som byråd i Bergen.

– Jeg har i dag valgt å fratre som byråd med umiddelbar virkning med bakgrunn i uenighet om veivalg knyttet til konkrete saker, skriver Bakke i en pressemelding som Bergensavisen har mottatt, melder NTB.

54 år gamle Bakke ble valgt til ordfører i Bergen i 2007, og satt i stillingen fram til Høyres Trude Drevland overtok i 2011.

Bakke har siden 1. november 2011 vært byråd for kultur, næring, idrett og kirke i Bergen. Han har vært medlem av bystyret siden 1995. 

Gunnar Bakka skapte oppstyr i 2011 etter at han ansatte sin egen nevø som poitisk rådgiver. Les mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere