RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HADIA OM FRP-REKLAME: Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik spurte om hun kunne være aktuell.
HADIA OM FRP-REKLAME: Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik spurte om hun kunne være aktuell. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)

Hadia tilbød seg til Frp-reklame

Sist oppdatert:
Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik meldte sin interesse.

Frp lager en reklamevideo som skal handle om at partiet vil forby burka og nikab i det offentlige rom. I den anledning søkte de etter en muslimsk kvinne i alderen 30 - 45 år.

I søketeksten skriver partiet at «Scenene man skal være med i er i en butikk, hvor man skal være kunde, Ingen replikker».

Dersom Hadia Tajik ønsker å debattere dette i en film med Frp er hun hjertelig velkommen til det

Fredag ettermiddag - riktignok etter at produksjonen var i gang - la Arbeiderpartiets nestleder ut følgende Twitter-melding som kommentar til annonsen:

«Hei ! Eg er ledig. Pengene vert donert til antirasistisk arbeid. Me kan ta det etter sundag - då er d Eid. Men eg vil ha replikker :D»

- Å forby kvinneundertrykkende maskering i det offentlige rom er en viktig politisk sak for oss. Folk flest liker å vite hvem de møter og snakker med. Dersom Hadia Tajik ønsker å debattere dette i en film med Frp er hun hjertelig velkommen til det, sier markedssjef Helge Fossum i Frp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere