RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen om eiendomsskatt: - Kalles vanligvis for stygge ord som tyveri

LIKER DÅRLIG: Frps førstekandidat i Oslo, Carl I. Hagen, synes ikke mye om Oslo Arbeiderpartis forslag om å innføre eiendomsskatt for nesten 60.000 hovedstadsboliger. Foto: Scanpix
LIKER DÅRLIG: Frps førstekandidat i Oslo, Carl I. Hagen, synes ikke mye om Oslo Arbeiderpartis forslag om å innføre eiendomsskatt for nesten 60.000 hovedstadsboliger. Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Mener Oslo Arbeiderparti sitt forslag om eiendomsskatt er å ta penger fra Høyre-velgere for å gi til Ap-velgere.

I helgen ble det kjent at Oslo Arbeiderparti (Ap) går til valg på å skattlegge nesten 60.000 boliger i byen. Får forslaget gjennomslag betyr det at over halvparten av boligene i hovedstadens vestlige bydeler ilegges eiendomsskatt, skriver Dagens Næringsliv.

Frps førstekandidat i Oslo, Carl I. Hagen, reagerer på forslaget til byrådslederkandidat for Arbeiderpartiet, Raymond Johansen.

- Han utnytter det han angriper, nemlig den delte byen. Han tar penger fra Høyre-velgere for å gi til Ap-velgerne. De fleste som har en villa med verdi over fire millioner kroner er velstående og stemmer nok for det meste Høyre. De som bor i dårligere boliger er det flest av på Oslos østkant, sier Hagen til avisa.

Frp-veteranen legger ikke skjul på hva han synes om eiendomsskatten.

- Johansen skal utnytte sin eventuelle flertallsmakt til å ta penger fra et mindretall som de deretter fordeler seg imellom. Dette kalles vanligvis for stygge ord som tyveri. Å beskytte et mindretall for overgrep fra en majoritet er blant de vanskeligste sakene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere