RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLÅR TILBAKE: KrF-leder Knut Arild Hareide slår tilbake mot kritikken fra Senterpartiet.
SLÅR TILBAKE: KrF-leder Knut Arild Hareide slår tilbake mot kritikken fra Senterpartiet. Foto: Alexander Winger (Mediehuset Nettavisen)

Hareide føler seg alene i sentrum

Sist oppdatert:
KrF-leder Knut Arild Hareide slår tilbake mot kritikken fra Senterpartiet.

Hareide mener blant annet at Sps skjenkepolitikk er et svik. Han påstår også at Sp ble et offer for Arbeiderpartiets propagandamaskin i reservasjonsstriden, og er dessuten svært skuffet over Sps ja til et tiggeforbud, skriver Vårt Land.

– Når jeg opplever Sp slik som i går, føler jeg meg fryktelig alene igjen i sentrum. Sp greier ikke å si om de står nærmere sentrum i norsk politikk, eller nærmest dem ytterst til venstre, sier Hareide som mener tiggeforbudet er den saken som har skuffet ham aller mest.

På Senterpartiets oppsummering av det siste drøye halve året mandag, fastslo partileder Trygve Slagsvold Vedum at verken Venstre eller KrF er tøffe nok med regjeringen.

– Venstre og KrF har vært for snille med regjeringen. Vi har flere eksempler på at de stemmer mot sin egen politikk denne våren, sa Vedum til NTB.

Venstre-leder Trine Skei Grande ga uttrykk for å være svært godt fornøyd med samarbeidet med regjeringspartiene, og hun svarte på kritikken med samme mynt:

– Det er trist at Senterpartiet når de får en av svært få muligheter til å danne flertall på Stortinget, velger et kaldt, hensynsløst og meningsløst tiggeforbud. Det er å gå løs på de svakeste i samfunnet og folk på gata, sa Grande.

Tross kritikken av støttepartiene til regjeringen, holdt Sp-ledelsen fast ved at de gjerne vil utvikle mer politikk i sentrum. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere