RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helgardering for Frp-Sandberg

Fremskrittspartiets Per Sandberg er garantert å bli trøndersk listetopp foran stortingsvalget neste år.

Får ikke Sandberg førsteplassen på Frp-lista i Sør-Trøndelag, stiller lederen i Nord-Trøndelag sin plass til disposisjon. De to fylkeslagene holder sine nominasjonsmøter i Stjørdal i helgen.

Sandberg tok i sommer initiativet til å stille for Sør-Trøndelag i stedet for Nord-Trøndelag, som han nå har representert i to perioder. Grunnen er at den nye valgordningen gjør mandatet i nord usikkert og at sør mangler samlende kandidater, skriver Adresseavisen.

Men hvis Sandberg ikke får førsteplassen i Sør-Trøndelag lørdag, er uansett han garantert toppnominering i Nord-Trøndelag dagen etter. Førstekandidat og leder i Nord-Trøndelag Frp, Robert Eriksson, stiller nemlig sin førsteplass til disposisjon for Sandberg.

- Per Sandberg har uttalt at om han ikke blir valgt i Sør-Trøndelag, så ønsker han å stille i Nord-Trøndelag. Det er ikke noe oppsiktsvekkende i at en stortingsrepresentant gjennom åtte år ønsker det, sier Robert Eriksson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere