RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AU DA! Sigurd Jacobsen, leder i Sortland Arbeiderparti, fikk seg en latter da han så at partiets valgannonse hadde feil dato.
AU DA! Sigurd Jacobsen, leder i Sortland Arbeiderparti, fikk seg en latter da han så at partiets valgannonse hadde feil dato. Foto: SortlandsAvisa

Her vil Ap ha stemmen din dagen etter valget

– Neste annonse får vi ha uten dato, sier Arbeiderpartiet Sortlands leder og ler.

I dagens papirutgave av SortlandsAvisa har lokallaget til Arbeiderpartiet rykket inn en annonse.

Der oppfordrer de folk til å gi sin stemme til partiet. Problemet er at de oppfordrer til å gi stemmene til partiet 15. september, dagen etter valget ...

Redaktør Tor Anders Angelsen i SortlandsAvisa

Neppe en god strategi i kampen om velgerne i Sortland, hvor ordføreren er fra Høyre og varaordføreren er fra Fremskrittspartiet.

– Hvis folk stemmer dagen etter valget regner jeg med vi får alle stemmene, sier leder for Sortland Arbeiderparti Sigurd Jacobsen lattermildt til Nettavisen.

– Neste annonse vi skal ha på får vi ha uten dato, eller publisere den i nettutgaven. Da er det hvert fall mulighet for å endre feilen, sier han og ler.

Redaktør i SortlandsAvisa tar datofeilen litt mer alvorlig, og forklarer hvordan feilen oppstod.

– Vår annonseavdeling sendte et forslag til Arbeiderpartiet for gjennomlesning. Da de godkjente annonsen trykket vi den uten å dobbeltsjekke om det var faktafeil. Sånn kan dessverre skje, sier Tor Anders Angelsen til Nettavisen.

Han vedgår at de burde plukket dette opp før avisen gikk i trykken.

– Det er pinlig at det skjer i tilknytning til selveste valgdagen. Det er jo det som gjør at det er flaut. I tillegg er det uheldig at folk betaler for å få frem et budskap, og så blir det feil, sier Angelsen.

Sortland Arbeiderparti er blitt lovet en kompensasjon for datoglippen.

– Vi er blitt lovet at vi ikke skal betale for neste annonse. Kanskje vi får sette en strek over tallet 15 i neste annonse slik at folk skjønner at de skal stemme den 14., avslutter Ap-lederen og ler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere