RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoksrud: Delseier om bompenger

Foto: Jørgen Berge (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Vi har fått gjennomslag for en redusert andel av bompenger i nye veiprosjekter, sier Bård Hoksrud.

OSLO (NTB): Fremskrittspartiets Bård Hoksrud erkjenner at bilistene også i framtiden vil måtte betale bompenger på norske veier.

Likevel er landets kanskje mest markante bompengemotstander tilfreds med samarbeidsavtalen Frp har inngått med de andre borgerlige partiene.

- Vi har fått gjennomslag for en redusert andel av bompenger i nye veiprosjekter. Dessuten skal det etableres et eget statlig utbyggingsselskap som skal sørge for raskere og mer effektiv veibygging. Dette er så langt vi har kommet til nå, sier Hoksrud til NTB.

Han er entusiastisk med tanke på regjeringsdeltakelse, og vil ikke gå med på at det er et nederlag at det ikke skal rives bompengestasjoner landet over.

- Vi har 16,3 prosent av velgerne i ryggen. Det er bra, men innebærer at 83,7 prosent av velgerne fortsatt vil ha innslag av bompenger - slik alle andre partier på Stortinget også tar til orde for, sier han. (©NTB)

DIREKTE: Følg vår liveblogg om det borgerlige samarbeidet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere