RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Berit Almendingen (TV 2 Nettavisen)

Ikke imponert av barnehageløfte

Sist oppdatert:
Oppsisjonen er ikke imponert over at regjeringen vil bruke 600 millioner kroner på barnehageplasser. Men SV-leder Kristin Halvorsen koster på seg et aldri så lite smil.

Statsminister Kjell Magne Bondevik gikk mandag ut og lovet av regjeringen ville legge 600 millioner kroner i potten til 7600 nye barnehageplasser.

SV-leder Kristin Halvorsen er ikke imponert og mener det er for lite. Likevel koster hun på seg et smil.

- Det er morsomt, og det viser at dette trøkket vi har hatt på barnehagedekning virker. Det har åpenbart festet seg et inntrykk av at det er en rødgrønn regjering som vil sørge for full dekning, sier en smilende Halvorsen til NTB.

Heller ikke Arbeiderpartiets Trond Giske lar seg imponere og sier til NTB at han er skuffet over at regjeringen ikke lover makspris for barnehageplass.

FrP-formann Carl I. Hagen mener tallene Bondevik opererer med ikke gir mening. Hagen sier bevilgninger til barnehageplasser må være aktivitetsstyrt og ber regjeringen øke investeringstilskuddet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere