Gå til sidens hovedinnhold

- Iskaldt forhold mellom Navarsete og Borten Moe

- Kommunikasjonen mellom dem er preget av rene trusler.

Forholdet mellom Sp-leder Liv Signe Navarsete og partiets nestleder Ola Borten Moe er uten tillit, og kommunikasjonen mellom dem er tidvis preget av rene trusler, ifølge en ny bok.

Onsdag utgis boken «Portrett av en pløyboy», Elisabeth Skarsbø Moens uautoriserte biografi om Ola Borten Moe.

Boken bruker mye plass på å omtale det betente forholdet mellom de to topplederne i partiet, som beskrives som «uten tillit, preget av sterke følelser og mistenksomhet», ifølge NRK.

– Kommunikasjonen dem imellom, som jeg har fått innsikt i, er preget av rene trusler mot hverandre når de har vært som mest uenig i, sier Skarsbø Moen.

Hun sier det først og fremst er anonyme kilder i boken, og det er et valg hun har gjort for å få fram historier som ellers ikke ville ha blitt fortalt.

– Men det er gode, anonyme kilder. Det er en svært anstrengt og betent stemning i dette partiet, og det er mange som er villige til å snakke nå, sier hun.

Hun mener det som først og fremst karakteriserer Borten Moe som politiker, er et driv etter makt, noe som gjør at han skifter syn alt etter hvor han kan få innflytelse og makt.

Verken Ola Borten Moe eller Liv Signe Navarsete ønsker å kommentere saken, opplyste Sps pressevakt til NTB tirsdag kveld.

LES OGSÅ:
- Her skryter han av loven han vil bryte

- Ola Borten Moe rapper huset mitt

- Hva om han hadde påstått at jeg hadde voldtatt ham med et kaffebrett ...

(©NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar