Knut Arild Hareide utropt til valgkampens vinner

VALGETS VINNER: Bransjenesstedet Kampanje.com kåret KrFs Knut Arild Hareide som  valgets vinner. – Dette er veldig hyggelig. Det kjennes godt, sier Hareide.

VALGETS VINNER: Bransjenesstedet Kampanje.com kåret KrFs Knut Arild Hareide som  valgets vinner. – Dette er veldig hyggelig. Det kjennes godt, sier Hareide. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Kristelig Folkeparti (KrF) og partileder Knut Arild Hareide er av Kampanje kåret til valgkampens vinner.

13.09.15 12:35

– Dette er veldig hyggelig. Det kjennes godt. Valgkamp består av et helt lag og et helt parti. Det er veldig mange som har gjort en fantastisk innsats, sa Hareide da han ble utropt til vinner, direkte på TV 2 Nyhetskanalen.

Leder i Kampanjes valgkampjury, Terje Svabø, og jurymedlem og redaktør i Kampanje, Knut Kristian Hauger, overrakte prisen.

«Årets valgkamp har vært preget av den største humanitære katastrofen i Europa siden 2. verdenskrig. Flyktningkatastrofen har grepet rett inn i fylkes- og kommunevalgkampen, men KrF har klart å håndtere krisen på en kommunikasjonsfaglig meget sterk måte og tatt eierskapet i valgkampens viktigste sak», het det i juryens begrunnelse.

– Valgkampen ble annerledes og vi klarte å snu oss rundt. Vi forsto hvilken bølge som har gått gjennom det norske folk. Syria-spørsmålet og saken om søndagsåpne butikker er saker som KrF har sin sjel i. Det gjenspeiles også i kommunikasjonen. Det har vært ekte engasjement, fortalte en fornøyd Hareide. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.