RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
– Vi synes det tar litt lang tid før det kommer noe fra regjeringen. Nå er det på tide at noe skjer, sier Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise.
– Vi synes det tar litt lang tid før det kommer noe fra regjeringen. Nå er det på tide at noe skjer, sier Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise. Foto: Unge Høyre

Krever søndagsåpne butikker - snarest

Unge Venstre, Unge Høyre og FpU vil ha fortgang.

Nå ber de regjeringen samle seg om Venstres løsning for søndagsåpne butikker.

I begynnelsen av januar presenterte Høyre og Frp hovedlinjene i de nye reglene de så for seg, men siden den gang har lite skjedd.

– Vi synes det tar litt lang tid før det kommer noe fra regjeringen. Nå er det på tide at noe skjer, sier Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise til Aftenposten.

Det er ikke flertall på Stortinget for Høyre og Frps ønske om full liberalisering av åpningstidene på søndager. Venstre mener det bør være opp til hver enkelt kommune å si ja eller nei.

– Det viktigste er å fjerne forbudet mot søndagsåpne butikker. Selv om jeg synes Venstres løsning er litt rar, så klarer jeg å leve med den, sier FpU-leder Atle Simonsen til avisa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere