RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF-veteran ber partiet droppe Erna

PÅ HELSA LØS: - Det er så krevende å støtte en regjering med Høyre og Frp at det går på helsen løs, sier Odd Anders With til Vårt Land. Bildet viser statsminister Erna Solberg på vei til sommerlig pressekonferanse 19. juni.
PÅ HELSA LØS: - Det er så krevende å støtte en regjering med Høyre og Frp at det går på helsen løs, sier Odd Anders With til Vårt Land. Bildet viser statsminister Erna Solberg på vei til sommerlig pressekonferanse 19. juni. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Mener KrF bør fristille seg fra den borgerlige regjeringen.

Oslo (NTB): KrF-veteran Odd Anders With vil at samarbeidsavtalen med de andre borgerlige partiene skal diskuteres på nytt.

Den tidligere KrF-nestlederen og statssekretæren i Bondeviks regjeringstid er allerede lei samarbeidet med de blåblå, skriver Vårt Land.

- På kommende landsmøte bør KrF ha en solid evaluering av samarbeidsavtalen, sier With.

Torsdag fikk KrF 4,2 prosent oppslutning på Vårt Lands meningsmåling. Samtidig lekker partiet velgere til venstresiden.

- Det har vært en stor prøvelse med tanke på de prioriteringene KrF tradisjonelt har gjort. Dette er ingen kritikk av partiets ledelse. Samtidig er det så krevende å støtte en regjering med Høyre og Frp at det går på helsen løs, sier With til Vårt Land.

With mener KrF nå må arbeide mot å fristille seg fra den borgerlige regjeringen og heller i større grad bygge opp sentrumssamarbeidet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere