RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL BLI ORDFØRER: Trond Millerjord stiller som ordførerkandidat for Kristelig Folkeparti i Narvik. Den tidligere Frp-eren vurderte flere partier før han takket ja til KrF.
VIL BLI ORDFØRER: Trond Millerjord stiller som ordførerkandidat for Kristelig Folkeparti i Narvik. Den tidligere Frp-eren vurderte flere partier før han takket ja til KrF. Foto: Lone Martinsen (Fremover)

KrFs ordførerkandidat hevder Høyres gruppeleder kalte ham en «hore»

Ondt blod i valgkampen i Narvik.

Kristelig Folkepartis ordførerkandidat i Narvik, Trond Millerjord, og Høyres gruppeleder Paul Rosenmeyer har havnet i et verbalt slagsmål som har funnet veien til lokalavisa Fremovers forside.

«Valgkampen i Narvik tilspisser seg: - Paul  kalte meg en hore. - Nei, jeg sa du oppfører deg som en.», lyder overskriften på avisas papirutgave torsdag.

Millerjord og Rosenmeyer er tidligere partikolleger i Fremskrittspartiet, men nå er tonen alt annet enn kollegial.

Rosenmeyer benekter påstanden om at han skal ha kalt Millerjord og muligens KrF for hore.

- Det jeg derimot sa, var at Trond Millerjord oppfører seg som en hore. Og ene og alene han. Det har ikke noe med det øvrige KrF i Narvik å gjøre, sier Rosenmeyer til avisa.

Uttalelsen skal ha kommet i en privat samtale mellom de to etter at Millerdjord ville vite hva Rosenmeyer hadde ment med en uttalelse i avisa lørdag om "Arbeiderpartiet sammen med noen nyfrelste venner". Millerjord ville vite om det var ham og KrF Rosenmeyer hadde siktet til.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere