RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristne mot rød-grønn regjering

Sist oppdatert:
Pastor Enevald Flåten i menigheten Levende Ord advarer i et brev til prester og pastorer kristne mot å stemme sosialistisk ved stortingsvalget til høsten.

«De verdiene som har kommet sterkt til syne fra sosialistisk side er verdier som kristne tradisjonelt ikke kan stå inne for», skriver pastoren i brevet ifølge Bergens Tidende. Levende Ord-pastoren har sendt sitt budskap til 500 prester og pastorer i hele Norge og skriver at Gud har lagt på hans hjerte «å invitere Kristi kropp i Norge til et engasjement foran det viktige valget vi står foran til høsten».

Flåten kritiserer de sosialistiske partiene for å undergrave kjernefamilien ved å jobbe for at institusjoner skal oppdra barna og jobbe mot kristne friskoler. Forslaget om å utvide abortgrensen fra 12 til 16 uker og åpne for at homofile kan adoptere barn faller heller ikke i god jord.

Levende Ord er kjent som en stemmepastion for KrF og Frp, og Enevald Flåten legger ikke skjul på at menighetens medlemmer bør velge sitt parti på borgerlig side i norsk politikk:

«Det gjelder å finne å finne det partiet som best representerer de viktigste og mest avgjørende verdiene for fremtidens Norge. Jeg er overbevist om at disse partiene befinner seg hovedsakelig på den borgerlige siden i politikken», skriver han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere