RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritiserer Krohn Devold-utnevnelse

Sist oppdatert:
- En panikkhandling før valget. Slik karakteriserer SV forsvarsministerens hasteutnevnelse av vennen Atle Karlsvik til en toppstilling i Forsvarsstaben.

Krohn Devolds nære venn og kullkamerat Atle T. Karlsvik (48) ble fredag utnevnt til kontreadmiral og sjef for Fellesstaben i Forsvarsstaben.

Etter det Dagbladet erfarer, ønsket forsvarssjef Sverre Diesen en annen offiser i den nyopprettede stillingen. I lørdagens VG-utgave avviste Dieseen at han ble overkjørt.

- Hvis det er slik at forsvarssjefen er blitt overkjørt i denne saken, er det veldig spesielt. Jeg opplever det som en panikkhandling før valget, sier SVs Kjetil Bjørklund.

Carl I. Hagen (Frp) mener utnevnelsen er enda et eksempel på «Krohn Devolds underlige krumspring».

- Det er ikke noe som forbauser oss. Kristin Krohn Devold har gjort mange merkverdigheter, og vi har sagt at vi ikke har tillit til henne. Jeg har ikke kjennskap til at hun har begått formelle feil i denne saken. Men nok en gang legger hun seg ut med de ansattes organisasjoner, sier Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere