RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Navarsete fikk gjenåpnet omstridt Facebook-gruppe

Avtroppende leder i Senterpartiet Liv Signe Navarsete  under landsstyremøtet i Senterpartiet 2014.
Avtroppende leder i Senterpartiet Liv Signe Navarsete  under landsstyremøtet i Senterpartiet 2014. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sp stengte lukket Facebook-gruppe. Nå er den åpnet etter at avtroppende partileder Liv Signe Navarsete grep inn.

Sterke beskyldninger og personangrep hadde gått så langt at den fungerende ledelsen med Trygve Slagsvold Vedum og Ola Borten Moe valgte å stenge gruppen for to uker siden.

Liv Signe Navarsete var imidlertid uenig i vurderingen og deltok onsdag på et telefonmøte i sentralstyret der saken ble tatt opp. Med et knapt flertall i ryggen tvang partilederen igjennom at forumet skulle gjenåpnes, opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv (DN) ifølge NTB.

Navarsete fikk i slutten av februar konstatert virus på balansenerven og har siden vært sykmeldt. Hun varslet i januar at hun skal gå av som partileder. Senterpartiet skal både velge ny ledertrio og nytt sentralstyre på det ekstraordinære landsmøtet som holdes på Lillestrøm mandag 7. april. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere