RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nessa vil på Tinget

Sist oppdatert:
De radikale abortmotstanderne Ludvig Nessa og Børre Knudsen kan komme inn på Stortinget. Alt tyder på at de får nok underskrifter til å stille lister for sitt eget parti.

- Allerede nå er det så godt som sikkert at Abortmotstandernes listeforslag vil få de nødvendige 500 underskriftene i flere fylker, sier abortmotstander Ivar Kristianslund til Vårt Land.

Kristianslund er selv aktiv i menigheten til Ludvig Nessa, og er nummer tre på lista i alle fylker, mens Ludvig Nessa og Børre Knudsen er toppkandidater i alle fylker. Han opplyser at partiet har to punkter i programmet: Å få fjernet abortloven og «likhet for loven fra unnfangelse til en naturlig død».

Tidligere i mars avslørte TV 2 Nyhetene at Ludvig Nessa har alliert seg med verdens mest ekstreme abortmotstander Greg Cunningham for å kapre tilhengere.

Med nye groteske bilder hentet fra USA skal Ludvig Nessa få flest mulig abortmotstandere inn på Stortinget.

Abortmotstandernes første mål er å få delta i høstens valg på lik linje med de politiske partiene. Neste mål er å få valgt Nessa og Knudsen inn på Stortinget, og det endelige målet er å få opphevet abortloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere