RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Noen vil streike, andre trene

(FOTO: ERLEND AAS/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Blir det streik i Tippeligaen i natt, vil mange spillere fortsatt måtte møte på trening.

Det er et klart mindretall av spillerne i Tippeligaen og Adecco-ligaen som er NISO-medlemmer, og det er kun disse som vil streike hvis det blir streik. I hvert fall umiddelbart.

De ikke-organiserte spillerne må nemlig møte på trening helt frem til permisjonsvarselet de har mottatt trer i kraft. For de fleste skjer det først godt ut i neste uke.

- Spillerne som ikke er NISO-medlemmer vil nok trene som vanlig. Klubbene har sendt ut permitteringsvarsel, men det trer først i kraft etter 14 dager. Først når det skjer vil ikke de kunne trene organisert, sier Odds NISO-representant, Espen Isaksen, til TV 2 Nettavisen.

NISO-medlemmene kan ikke delta på organisert trening i regi av klubben, men kan drive med egentrening for å holde formen ved like. Isaksen er spent foran fredagens forhandlinger.

- Forrige gang gikk det ni timer på overtid. Det vil nok kunne gå på overtid denne gangen også. Det blir spennende å se om det ligger en melding til meg når jeg står opp lørdag morgen, sier han.

PS: Selv om det blir streik, og de uorganiserte trener videre i ytterligere noen dager, vil det uansett ikke bli noen runde søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere