RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ordfører trygler om stemmer

Foto: Fremskrittspartiet
Sist oppdatert:
Og denne gangen er det ikke for å bli gjenvalgt.

(iBergen.no) Ordfører Helge Andre Njåstad (FrP) i Austevoll kommune sender nemlig rundt en e-post til hele adresselisten og oppfordrer alle til å stemme... i kåringen om Norges beste gjestehavn.

- God reklame
iBergen.no mottok følgende melding fra Njåstad i innboksen onsdag ettermiddag:

«Dette er god Austevollsreklame viss me vinner. Håpar derfor dei som er enig følger denne oppmodinga frå Bekkjarvik og gjerne også sender oppmodinga vidare. Ynskjer samstundes alle ein framleis god sommar!»

Videresender oppfordring
Like under følger oppfordringen ordføreren har fått av en bekjent. Der forklares det at Bekkjarvik havn på Austevoll i øyeblikket ligger på førsteplass i gjestehavn-kåringen. Men ennå er det noen dager til konkurransen avsluttes, og alle bes derfor gå inn på en vedlagt link for å stemme på Bekkjarvik.

«Hjelp oss over målstreken, hvis dere også mener Bekkjarvik er landets vakreste og beste gjestehavn å være i!» ber ordførerens bekjent.

Mobiliserer massene
Det fikk Njåstad til å sette igang en mobilisering uten like.

- Har sendt den til alle eg har på lista så det er nærmere 1000 stykker, ja, inkludert alle e-post adresser til kommunalt ansatte. Er full mobilisering dette ja, skriver Njåstad i en e-post til iBergen.no etter at vi har spurt ham om han hadde sendt e-posten til mange.

Frem til 10. august kan man fortsatt avgi sin stemme på de 20 kandidatene. 12. august presenteres vinneren i Dagbladet.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere