RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Frp vil granske alle radikale og ekstreme trossamfunn


- Jeg er veldig stolt, glad og takknemlig for den tilliten Oslo-partiet har vist meg, sier Oslo Frps nye leder Mazyar Keshvari.
- Jeg er veldig stolt, glad og takknemlig for den tilliten Oslo-partiet har vist meg, sier Oslo Frps nye leder Mazyar Keshvari.
Sist oppdatert:
Dette ble kjent lørdag, samme dag som Mazyar Keshvari ble valgt til ny leder av Oslo Frp på årsmøtet.

Oslo Frp vedtok enstemmig, etter forslag fra Oslo FpU, at Norge må utføre en offentlig gransking av alle radikale og ekstreme trossamfunn. Det skriver tidligere Frp-leder Carl I. Hagen på sin Facebook-side.

Årsmøtet vedtok også at EØS-avtalen må reforhandles, slik at Norge igjen får kontroll med arbeidsinnvandringen, og at den midlertidig grensekontrollen må bli permanent.

- Jeg stemte med glede for disse synspunkter, skriver Hagen selv.

Keshvari er i dag fast møtende vararepresentant for partileder og finansminister Siv Jensen på Stortinget.

- Jeg er veldig stolt, glad og takknemlig for den tilliten Oslo-partiet har vist meg. Jeg gleder meg til å starte valgkampen for fullt som lokallagsleder her i Oslo, slik at Frp gjør et så godt valg som mulig og får fortsette i regjering, sier Keshvari til NTB.

Han overtar ledervervet etter Aina Stenersen. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere