RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politikerdatter truet med kniv

Sist oppdatert:
- Jeg blir fylt med aggresjon og hat mot folk som går rundt med kniv, sier stortingsrepresentant Ivar Kristiansen (H) etter at datteren ble truet på livet.

Kristiansen har han vært borte fra jobb i flere dager etter den dramatiske episoden.

- Når din egen datter blir truet på livet, legger du alt annet til side. Jeg var midt i en budsjettprosess og langt hjemmefra. Jeg trodde dette var noe som først og fremst var et storbyfenomen, noe som vi i Bodø var forskånet for, sier Høyre-politikeren til VG.

Natt til søndag 14. november skal en ung mann av utenlandsk opprinnelse ha antastet den 19 år gamle jenta da hun var på vei hjem fra Bodø sentrum. Da hun avviste ham, skal han ha sagt «Jeg er nødt til å drepe deg» og trukket fram en stor kniv.

- Jeg opplevde det som veldig skummelt og fryktelig skremmende. Jeg trodde ikke at noe sånt kunne skje. Man tenker jo at sånt ikke skjer med en selv, sier 19-åringen til avisen.

Hun klarte å løpe fra ham og fikk ringt en venninne som kom henne til unnsetning sammen med sin bror. Politiet har avhørt en jevnaldrende mann som har status som mistenkt for forholdet. Han benekter alt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere