Gå til sidens hovedinnhold

Politisk drama blir ekteskap

Lørdag blir tidligere arbeids- og administrasjonsminister Victor Norman (59) og hans tidligere statssekretær Christine Meyer (42) mann og kone.

Vielsen finner sted i kirken i Normans hjemby Risør, og dermed blir en av norsk politikks mest omtalte kjærlighetshistorier de siste årene formalisert. Dagen skal feires med nærmeste familie på Stangholmen Havrestaurant i Risør.

Fusjonsekspert....
Det var romansen mellom disse to som starte hele «Norman-saken», som til slutt endte med at Viktor Norman overlot stolen som arbeids- og administrasjonsminister til Morten Meyer i mars 2004.

De kommende ektefellene jobber begge ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Norman er professor i samfunnsøkonomi, og Meyer førsteamanuensis ved Institutt for Strategi og ledelse. Hun er blant annet ekspert på det hun selv skal være med i helgen; fusjoner...

Da Norman ble statsråd i 2001, ble Meyer utnevnt til statssekretær. Etter hvert innledet de to et forhold, og Meyer takket av som statssekretær i januar 2003.

«Kjærlighetsdrama»
«Kjærlighetsdrama i regjeringen», lød førstesiden i VG, 23. oktober 2003.

Norman og Meyer medvirket selv da VG fortalte historien om hvordan de to hadde innledet et hemmelig kjærlighetsforhold da de jobbet sammen.

I avisen bekreftet de to da at de offisielt var kjærester. Det var i kjølvannet av jakten på bekreftelsen av kjærlighetsforholdet mellom de to at VG også kom over det mange mente var ufornuftig bruk av skattebetalernes penger av Norman.

Norman og Meyer er bosatt i Bergen, og har tre barn hver fra tidligere ekteskap.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg