RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Popstjerne skal redde Venstre

Foto: Maria Berger
Sist oppdatert:
Venstre i Bergen vil ha Kings of Convenience-artisten Eirik Glambek Bøe på listen til neste års kommunevalg.

Det er hard kamp om å få de største stjernene og kjendisene på sine partilister før kommunevalget neste høst. Arbeiderpartiet satser på en kjøpesentersjef, mens Høyre vil ha byråd Trude Drevland. Nå tar Venstre det hele enda lengre.

Tirsdag var nemlig Kings of Convenience-medlemmet Eirik Glambek Bøe til intervju hos nominasjonskomiteen i Bergen Venstre. 30-åringen er en av de største internasjonale popstjernene fra Norge.

- Han har gitt uttrykk for å støtte Venstre i mange saker, og vi synes han har en veldig fin holdning i byutviklingspolitikken. Han har absolutt de rette liberale ryggrefleksene, sier leder av nominasjonskomiteen, Gunn-Vivian Eide til Bergens Tidende.

Musikeren har tidligere markert seg som politisk aktiv, og han venter nå på en henvendelse fra nominasjonskomiteen før han gir sitt endelige svar.

- Byutvikling er min store hjertesak, og det er Venstre som fronter dette sterkest. Jeg har stemt på partiet lenge og Venstres politikk er i tråd med mitt grunnsyn, sier Glambek Bøe til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere