RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Questerre guider opp

Olje- og gasselskapet Questerre hever nå sin målsetning for produksjonen ved utgangen av året.

Det er klart etter at Questerre nå har fullført kjøpet av det såkalte Westlock-området i den sentrale delen av den canadiske provinsen Alberta.

NA24 - din nye næringslivsavis.

Questerre forventer nå å ha 2.000 fat oljeekvivalenter i dagsproduksjon ved utgangen av 2006, mot sitt tidligere mål på 1.500 fat pluss. Selskapet melder samtidig at de inkludert kjøpet av Westlock nå har en dagsproduksjon på over 500 fat oljeekvivalenter. Questerres produksjon består i all hovedsak av gass.

Av det nye produksjonsmålet forventer Questerre inntil halvparten vil være klart for produksjon i påvente av regulatoriske godkjennelser og lignende.

Selskapet har gitt 3 millioner dollar i kontanter samt utstedt 7,26 millioner nye aksjer som oppgjør for selskapet som eier rettighetene i Westlock-området. Det gir en pris på 14,20 dollar or, fat oljeekvivalenter i bakken og 40.750 dollar pr. fat produksjon.

- Jeg er meget fornøyd med at vi fullførte dette oppkjøpet. Den innkjøpte produksjonen og leteområdene komplimenterer våre eksisterende eiendeler i Westlock. Med flere identifiserte borelokasjoner, planlegger vi et mer aktivt lete- og utviklingsprogram for dette området i 2006, sier konsernsjef Michael Binnioni Questerre i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere