RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Venstres Abid Q. Raja mener Siv Jensen, Per Sanberg og Jan Arild Ellingsen spiller skuespill når de fremstiller asylavtalen som vellykket.
Venstres Abid Q. Raja mener Siv Jensen, Per Sanberg og Jan Arild Ellingsen spiller skuespill når de fremstiller asylavtalen som vellykket. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Raja mener Frp fortjener en Oscar

Sist oppdatert:
Historiens første skuespillerpris i norsk politikk bør gå til Frp-trioen Siv Jensen, Per Sandberg og Jan Arild Ellingsen for å fremstille asylbarn-avtalen som en seier, sier Venstres Abid Raja.

Et knapt døgn før Venstres landsmøte åpner i Tromsø, sier Raja at det er tidenes oversalg når Fremskrittspartiets ledelse nå fremstiller den fornyede avtalen om asylbarn som en innstramming av asylpolitikken.

Les også: Støre: - Regjeringen sender ut uklare signaler om asylpolitikken

– De fortjener en Oscar for godt skuespill. Det er utrolig hvordan de kan late som om ingen kameler er spist, samtidig som de overselger det de kaller vanvittig innstramming, sier Raja til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere