*Nettavisen* Nyheter.

Reagerer på Sponheim-angrep

Aps Gunvor Eldegard reagerer kraftig på Sponheims nedsabling av Næringsministeren i et intervju med NA24.

19.06.06 08:48

Lørdag gikk Venstreleder Lars Sponheim til frontalangrep mot Næringsminister Odd Eriksen. Med en rekke saftige utspill mot Eriksen, avsluttet Sponheim slik i intervjuet med NA24:

- Det er humanitære grunner som gjør at vi i opposisjonen ikke går hardere til verks mot næringsminister Odd Eriksen, sier Sponheim til NA24.

Les intervjuet her

Usakelig angrep

Aps Gunvor Eldegard reagerer kraftig på uttalelsene fra Sponheim. Hun sitter som første nestleder i Næringskomiteen på Stortinget.

- Dette er usakelig angrep. Han bruker personangrep, men kunne heller dratt frem politiske saker han vil diskutere, sier en irritert Eldegard.

Hun sier videre at Sponheim driver skremselspropaganda når han hevder at ” en feilslått statlig eierskapspolitikk bidrar til å skremme investorer og bedrifter fra å satse i Norge”.

- Det går veldig bra i Næringslivet og på børsen. Dette er et svar på det motsatte. Folk har valgt å satse, sier Eldegard til NA24.

Driver aktiv næringspolitikk

Eldegard mener at dagens regjering er langt mer aktive i Næringspolitikken enn da Sponheim var Næringsminister, og trekker frem satsingen på reiseliv som et eksempel.

Hun mener videre at regjeringen gjør et aktivt arbeid innen næringsrettet forskning, og viser til økt aktivitet i Innovasjon Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag