RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regjeringen dekket bryllupstur

Da samferdselsminister Liv Signe Navarsete og samboeren dro til London for å gifte seg, tok regjeringen regningen.

Samferdselsminister og påtroppende Sp-leder Liv Signe Navarsete fikk dekket reiseutgiftene da hun og Lars Petter Nesse giftet seg i England 16. mai i år, skriver VG.

- Men det var fordi jeg var på jobb i London i forbindelse med 17. mai. Da hadde jeg lang tid i forveien blitt invitert til å komme med ledsager. Da søkte vi om å få dekket utgiftene, og det fikk vi, sier Navarsete til VG.

Flere vil politikere vil ha ektefellen med på jobbreisen på statens regning, men reglene i «Håndbok for politisk ledelse» sier at det først og fremst er statsministeren og utenriksministeren som får slike utgifter dekket.

Navarsete understreker at bryllupet ikke var planlagt da hun og Nesse takket ja til London-invitasjonen. Den ble bestemt allerede i januar.

At samferdselsministeren skulle stå brud i år, ble nemlig ikke klart før 29. februar. Da var det Navarsete selv som tradisjonen tro benyttet skuddårsdagen til å fri, på fylkesårsmøtet i Sogn og Fjordane Sp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere