RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
saera khan arbeiderpartiet ap
saera khan arbeiderpartiet ap Foto: Scanpix

Ringte spåkoner fra Stortinget

Sist oppdatert:
Stortingspresident Thorbjørn Jagland stoppet mobilregningene til Saera Khan. Nå innrømmer hun at hun har ringt spåkoner fra Stortinget.

VG skriver at Khan ikke har levert fullstendige billag av telefonregningene til Stortinget. Derfor er det uklart hvor stor del av regningene hennes som har gått til spåtjenester. Selv sier hun at det er dyre utenlandssamtaler som er grunnen til at regningene har blitt så høye at de er stoppet, ikke spåkoner. Likevel innrømmer hun at hun har kjøpt dyre råd fra spåkoner per telefon.

Hemmeligholdt bilag
Jagland har opplyst at regningen som ble nektet betalt var langt over snittet på 20.000 kroner i året. Nå viser det seg også at hun kan ha ringt spåkoner fra Stortinget, en tjeneste som koster rundt 30 kroner minuttet. En spåkone har sagt til VG at hun hørte Stortingets klokke kime i bakgrunnen. Khan innrømmer også at hun ved én anledning ringte fra Stortinget, men sier hun ikke søker råd i politiske spørsmål.

Den store klassefesten
- Da ble jeg spådd i forbindelse med den store klassefesten. Jeg lurte på hvordan det ville gå, og hun sa det ville gå veldig bra.

Thorbjørn Jagland bekrefter at Khan har tilbakebetalt store beløp for 2007 og 2008 av samvittighetsgrunner.

Les også: Nekter å betale AP- toppens mobil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere