RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR PEPPER, MEN: - Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp).
FÅR PEPPER, MEN: - Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp). Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Robert får det som han vil ...

Sist oppdatert:
Flertall i Stortinget for endringer i arbeidsmiljøloven.

Onsdag er det storstreik mot endringene i den nye arbeidsmiljøloven.

Men den kommer til å bli vedtatt:

- Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven kan bli vedtatt, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Stavanger Aftenblad.

– Jeg har gjort min jobb, og så er det Stortinget som bestemmer. Jeg har en god dialog med KrF og Venstre. Ingenting er sikkert i politikk, men Venstre har sagt at de vil støtte våre forslag. Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at vi kan få dette gjennom, sier Eriksson til avisen.

Leder i Stavanger Venstre, Kjartan Alexander Lunde, sier at hans parti vil sørge for at det blir flertall i Stortinget for endringer.

– Selv om vi regner med at det vil bli en del justeringer, vil vi være med på å gjøre norsk arbeidsliv mer fleksibelt, sier Lunde til Aftenbladet.

Onsdag går LO, YS og Unio til politisk streik mot forslagene til endringer i loven. Streiken starter klokken 14 og varer i to timer.

Kollektivtransport, barnehager og offentlige kontorer rammes når de tre hovedorganisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å legge ned arbeidet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere