RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Per Sandberg bruker Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene.
Per Sandberg bruker Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene. Foto: Audun Braastad (NTB Scanpix)

Sandberg: – Påfører skattebetalerne milliarder i unødvendige utgifter

Frp-nestleder Per Sandberg regjeringens støttepartier Venstre og KrF koster skattebetalerne flere milliarder kroner i unødvendige utgifter.

I Dagbladet mandag bruker Sandberg Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene.

– De er utgiftspartier som påfører skattebetalerne milliarder i unødvendige utgifter. Bistandspolitikken, innvandring, klima og ikke minst elektrifiseringen av Utsira skyldes Venstre og KrF. Bortkastede penger, sier Sandberg til avisen.

– Venstre og KrF er museumsvoktere av norsk forvaltning, sier han.

Sandberg som selv var en av pådriverne for å få med både Venstre og Kristelig Folkeparti i regjeringen, innrømmer i dag at han er usikker på om det hadde vært en god løsning.

I sin oppsummering skryter Frp-nestlederen av partiets egne statsråder, men er svært kritisk til sin egen stortingsgruppe og mener de snart må begynne å «levere varene».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere