Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandberg og Solvik-Olsen gjenvalgt i Frp

Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (bak) og Frp-nestleder Per Sandberg under Fremskrittspartiets 1. mai-markering på Jessheim torg.
Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (bak) og Frp-nestleder Per Sandberg under Fremskrittspartiets 1. mai-markering på Jessheim torg. Foto: Astrid Helen Holm / Nettavisen
Sist oppdatert:
Per Sandberg og Ketil Solvik-Olsen ble søndag gjenvalgt som nestledere i Fremskrittspartiet. Denne gangen uten blanke stemmer.

GARDERMOEN (NTB/NETTAVISEN): - Det er alltid slik når Per Sandberg sier ja til å stille til gjenvalg. Det store spørsmålet er: Hvor mange blanke stemmer blir det i dag? sa hovedpersonen selv før valget.

De tre forrige gangene Sandberg stilte til valg som nestleder, valgte henholdsvis 14, 22 og 33 delegater å stemme blankt.

Under årets landsmøte var det imidlertid ingen motkandidater til de to nestledervervene eller krav om skriftlig avstemning, og begge ble valgt uten blanke stemmer.

I sin tale lovte Sandberg å spille sine partifeller gode, men han lovet ikke at det vil skje uten problemer.

- Jeg er stolt av å være med i et parti som tør å stå oppreist og tør å ta til motmæle mot alt det korrekte - som tør å være annerledes sa Sandberg til landsmøtet.

– Ja så lager jeg noen selvmål, da. Men jeg vil pinadø heller vinne 5-2 og score to selvmål, så lenge jeg også scorer fem mål og vinner.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!