Gå til sidens hovedinnhold

Sandra Borch fikk bilen ødelagt av fremmed: - Har opplevd flere ekle episoder i det siste

- Jeg føler et ubehag, sier Sp-politikeren.

Torsdag kveld la Senterparti-politiker Sandra Borch (27) ut et bilde av en bil med knust bakrute på bildedelingstjenesten Instagram.

Under bildet skriver hun «Takk til du sa va uheldig og va borti bilen min ut å si fra eller du som har gjort det med vilje». Bildet har hun merket med emneknaggen #idiot!!

- Flere ubehagelige episoder
Til Nettavisen forteller hun at torsdagen hennes fikk en dårlig start da hun på vei til jobb om morgenen kom ut til en bil med smadret bakrute.

- Folk jeg har snakket med, blant annet på verkstedet, sier at noen har gjort det med vilje. Det er ikke en ripe på bilen ellers, så mye tyder på det.

Den siste tiden har Borch opplevd flere ekle episoder, men hun vil ikke utdype disse overfor Nettavisen.

- Det jeg kan si er at jeg føler et ubehag, men å sette disse episodene i sammenheng med dette, blir bare spekulasjoner. Men ja, jeg har opplevd flere ubehagelige episoder nå i det siste.

På spørsmål om hun mener truslene i forbindelse med pelsdyrsaken svarer Borch nei.

Les også: - Politiet kommer til å motta svært mange anmeldelser fra meg mandag

27-åringen håper at vedkommende som har knust ruta på bilen hennes, kan stå fram.

- Hvis det bare er noen som har vært uheldig, så burde vedkommende ha lagt igjen en lapp. Da kunne vi løst dette på en ordentlig måte. Jeg håper det er det som har skjedd, og at personen tar kontakt.

- Kommer nok til å bli henlagt
Borch kommer til å anmelde saken til politiet.

- Jeg har blitt rådet til å gjøre det. Saken kommer nok til å bli henlagt, siden man ikke har noen bevis eller mistenkte, men jeg tror jeg skal gjøre det for å registrere saken.

Les også: Sandra Borch: - Sjokoladen bør koste det dobbelte

Les også: Sandra kuppet listetoppen

Nå skal Sp-politikeren forsøke å glemme saken.

- Det er ikke verdens undergang. Det er sure penger, men man får ta det med godt humør og tenke på at det snart er helg.

Sandra Borch ble for alvor et kjent fjes i Norge da hun var leder for Senterungdommen. I dag er hun fylkestingsrepresentant for Troms-Sp.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken