RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva leserne mener

Sist oppdatert:
Nettavisens lesere er både fornøyde og misfornøyde med statsbudsjettet som er lagt fram. Si din mening her.

Nettavisens lesere har kastet seg inn i debatten om det nye budsjettet. Her er noen eksempler på tilbakemeldingene:

Her loves det lavere makspris til barnehagen og så setter de den opp? De bryter jo alle de løftene som betyr noe for en "vanlig" barnefamilie....
- Marie

Men kva med me som har ungar i SFO? og visst du har to unger,eller meir, så finnest da ingen søsken moderasjon.. Der er ulik priser over heile landet. Ingen max pris.
- Stord

Kommer da ikke som none overaskelse at det kommer løftebrudd på løftebrudd. Økte barnehage priser? Nei det var kanskje ikke mye, men det var da lovt og senke den. Det går ikke ann. Og ENDA mere penger til den forbanna kanalen nrk. Jeg vil ikke ha den engang, jeg ser aldri på den. Nei gjør det valgfritt og ha den kanalen.
- C.L.

De rødgrønne innfrir jo. Full barnehagedekning, mer penger til skoler, helse, eldre. Aktiv i verdiskapningen. Hele folket er jo i arbeid. I tillegg må vi få arbeidskraft fra andre land som f.eks. Polen.
- Ole B.

Vi fikk en LITEN lønnsøkning, som utgjorde 1600 kr på 5 mnd....... Det er forferdelig for oss som er ufør og ikke har sjanse til å tjene noenting - vi lever som minstepensjonister, og endel av oss er småbarnsfamilier - det er ikke lett å få det til å gå rundt.
- Ufør

Skal nå sende vonde tanker videre til disse bananene av noen pølsehuer og anbefaler alle om å samle tankene sine å gjøre det samme.
- Jones

Si din mening her

Det er faktisk mange i dette landet som må tenke nøye over hva de handler ikke bare kapitalvarer, men både klær, nødvendige forbruksvarer og ikke minst til og med i DAGLIGVAREN. Disse er de mest økonomiske her i landet fordi de må snu på krona, og endevende alt for å få regnestykket til å gå ihop. De færreste av disse har råd til ferie eller f.eks. en ny tv, vaskemaskin eller kjøleskap. Jeg spør bare: Hvor mange av dere som syter og klager må vurdere SMÅ innkjøp hver eneste dag?
- Fornøyd

Er så utrolig glad for at Stoltenberg og Halvorsen har makta og at vi slipper det kalde og upersonlige samfunnet til Solberg og Jensen
- Lise F

Selv om man faktisk har nok midler til å kunne innfri samtlige Norges innbyggeres gjeld og innføre null skatt - og vel så det - velger man altså å tyne litt mer ut av hver enkelt.
- Anger Management

Har vært noe skeptisk til de rødgrønne, men må si at jeg nå ikke utelukker at de vil, for første gang, få min stemme ved neste korsvei
- J. Pettersen

At jeg må betale mer til fellesskapets beste kan jeg alltids være enig i,men det jeg ikke tolerer er regjeringens stadige løftebrudd og intern stridigheter og arroganse.
- Odd Einar Lyche

Denne regjeringen som snakket om at skattene ikke skulle øke. Skitfolk. Betaler latterlig mye i skatt som det er. Hvor går grensen! Og ikke 1% i bistand som lovet. Løftesvikere
- Gyra

Hva med et kunnskapsløft i regjeringen? Etterutdanning for Djupedal kunne jo vært lurt.
- Kjell

Si din mening her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere