RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siv utløste rasisme-debatt

Frps kampsaker i den forestående valgkampen engasjerer Nettavisens lesere.

Frps Siv Jensen har signalisert at det er innvandring og integrering som blir partiets hovedsaker i høstens valgkamp, i Veggavisen raser rasisme-debatten.
Les også: - Vil avsløre Siv

«Nå vil nok de brune bygde-tullingene enda en gang prege valgkampen med alle slags vanvittige utspill. Godt ledet av sjefen sjøl, Siv Jensen», skriver en leser i Veggavisen.

«Når jenter i skjørt blir sett på som horer, blir det mye galskap av dette. Vi må få kvalitet på innvandring og ikke kvantitet. Det er også mange tusen som oppholder seg i landet vårt, uten at myndighetene vet hvem de er ?» parerer en annen.

Skjevheter
Frp-formann Siv Jensen er glad debatten går.

- Dette er et tema som engasjerer. Folk ser det er skjevheter i samfunnet som må rettes opp, sier hun til Nettavisen.

- Mange reagerer på forslaget fra regjeringen om at innvandrere skal få særbehandling i arbeidslivet. Jeg har fått mange reaksjoner. De fleste er fra innvandrere som er enige med meg. Mange oppfatter dette som urettferdig, og noe som ikke tjener innvandrere i det hele tatt, fortsetter hun.

-Har du lansert en vinnersak før kommunevalget?

- Mitt utgangspunkt er ikke om det er en vinnersak eller en tapersak for oss, men skyldes at regjeringen vil komme med forslag til ny utlendingslov i 2007. Derfor blir det en sentral sak. Dessuten har kommunene hovedasnvaret for oppfølgingen av den nye landsmennene, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere