RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siv vil bli statsminister

Finansminister Siv Jensen vil gi Erna Solberg kamp om jobben som statsminister ved neste Stortings-valg.
Finansminister Siv Jensen vil gi Erna Solberg kamp om jobben som statsminister ved neste Stortings-valg. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Finansminister og Frp-leder Siv Jensen sier det ikke er opplagt at partiet vil stille seg bak Erna Solberg som statsminister ved stortingsvalget i 2017.

Jeg utelukker det absolutt ikke. Jeg tror i så fall ikke Erna vil bli spesielt overrasket over å få konkurranse. Det er – og skal være – konkurranse i norsk politikk, sier Jensen.

- Ett år etter at Høyre-/Frp-regjeringen formelt tok makten sier Jensen at spørsmålet om hun er statsministerkandidat om tre år, ikke er et spørsmål partiet har tatt stilling til ennå.

Erna Solberg sier til avisen at hun mener det er «litt tidlig å begynne å diskutere denne type spørsmål nå».

- Det er tre år til det skal være valg. Jeg føler dette blir en litt hypotetisk diskusjon på det nåværende tidspunkt. Jeg vil jo være glad hvis vi sitter til 2017, noe vi forhåpentligvis gjør, sier hun.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere