Solvik-Olsen avviser kommunikasjons-kritikk

AVVISER KRITIKK: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avviser i sin blogg at han har bedt departementets kommunikasjonsavdeling om partipolitisk bistand.

AVVISER KRITIKK: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avviser i sin blogg at han har bedt departementets kommunikasjonsavdeling om partipolitisk bistand. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) avviser at kommunikasjonssjefen i hans departement måtte gå fordi hun ikke ville drive PR for hans parti.

Oslo (NTB): – Jeg har ikke bedt Samferdselsdepartementets kommunikasjonsavdeling om å gi «partipolitisk bistand» eller på noen måte drive arbeid for FrPs organisasjon, skriver Solvik-Olsen på sin blogg.

Solvik-Olsen er også nestleder i Fremskrittspartiet.

Dagens Næringsliv skrev lørdag at Anne Marie Storli ble bedt om å slutte som kommunikasjonssjef i Samferdselsdepartementet fordi hun ikke ville gi mer «partipolitisk bistand». Storli ønsket blant annet ikke å bistå Solvik-Olsen med å planlegge arrangementer i forbindelse med Frp-toppens E6-tur sommeren 2014, ifølge avisen.

Les egen sak her: Ketil Solvik-Olsen fjernet ansatt som ikke ville hjelpe Frp

NTB prøvde i løpet av helgen å få et intervju med Solvik-Olsen om denne saken, men han valgte i stedet å uttale seg i sin egen blogg. Han skriver der at det i planleggingsfasen ble drøftet med kommunikasjonsavdelingen om den kunne bistå med planlegging av besøk i kommuner og fylker, men at det ble avklart at avdelingen ikke skulle ha kontakt med folkevalgte.

– Arbeidet med å kontakte ordførere etc. ble derfor utført av politisk ledelse selv, skriver Solvik-Olsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.