RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoler ikke på Bondevik

Sist oppdatert:
Statsminister Kjell Magne Bondevik får dårlig skussmål som leder i en meningsmåling.

Ifølge meningsmålingen TNS Gallup har utført for VG er Kjell Magne Bondevik (KrF) en svak leder som er dårlig til å håndtere press og sier det andre vil høre. Hele 64 prosent av de spurte betegner statsministeren som en svak leder.

Tror på Carl Ivar
Best skussmål i målingen får Frp-formann Carl I. Hagen som ifølge 80 prosent av de spurte er en sterk leder. Mange (66 prosent) mener han også er god til å håndtere press.

Nest best er Kristin Halvorsen (SV). 71 prosent betegner henne som en god leder, mens 69 prosent stoler på Erna Solberg (H). 60 prosent sider Stoltenberg (Ap) er en god leder.

Regner med løftebrudd
Betegnende nok tror mange topp-politikerne vil løpe fra valgløftene. Verken Jens Stoltenberg, Carl I. Hagen, Kristin Halvorsen eller Erna Solberg har klart å overbevise velgerne i så måte. De færreste tror de er til å stole på. Men mest troende til å løpe fra valgløftene er statsminister Kjell Magne Bondevik. Bare 21 prosent tror han vil innfri, ifølge VG og TNS Gallups måling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere