RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoltenberg-rådgiver blir reklamemann

OVER PÅ NOE ANNET: - Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36 år gamle Sindre Fossum Beyer, her med daværende statsminister Jens Stoltenberg og Høyre-leder Erna Solberg i vandrehallen i januar 2013, like etter terrorangrepet mot Statoil-anlegget i In Amenas.
OVER PÅ NOE ANNET: - Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36 år gamle Sindre Fossum Beyer, her med daværende statsminister Jens Stoltenberg og Høyre-leder Erna Solberg i vandrehallen i januar 2013, like etter terrorangrepet mot Statoil-anlegget i In Amenas. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Han var aldri langt unna daværende statsminister Jens Stoltenberg. Nå forlater Sindre Fossum Beyer politikken og blir reklamemann.

OSLO (NTB): Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor, forlater den nåværende stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og begynner som reklamekonsulent hos reklamebyrået Try.

Går til Try

Fossum Beyer har vært politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, informasjonssjef ved Arbeiderpartiets hovedkontor og er i dag kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han har vært sentral i arbeidet med Aps valgkampanjer og har nå fått ny jobb i reklamebyrået Try, som har stått for utforming og gjennomføring av Aps valgreklamekampanjer i flere år, skriver Dagens Næringsliv.

Kan få Ap som klient

- Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36-åringen.

Fossum Beyer er utdannet sivilmarkedsfører. Som konsulent hos Try skal han jobbe bredt med kommunikasjon, og det er dermed sjanse for at han kan få Ap som klient.

- Jeg skal jobbe med PR, kommunikasjon og reklame, og kommer ikke til å jobbe som lobbyist, men jeg vil ikke glemme min politiske kunnskap. Politisk erfaring er nyttig i alle prosesser, sier han.

Åpne kundelister

Fossum Beyer trekker fram at Try ikke opererer med hemmelige kunder, men åpne kundelister.

Han begynner i den nye jobben i august. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere