RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortinget ut av landet

Sist oppdatert:
Så å si alle stortingspolitikerne er på langtur denne uka.

12 av de 13 fagkomiteene bestemte seg for å reise bort nå siden det ikke er noen møter i Stortinget denne uka. Energi- og miljøkomiteen har lagt ut på en elleve dagers tur til Sør-Afrika og Madagaskar, skriver Dagsavisen. Der skal blant annet lære om biologisk mangfold.

Helse- og omsorgskomiteen reiser til Spania for å sette seg inn i det behandlingstilbudet mange nordmenn hvert eneste år blir tilbudt i landet.

To komiteer – kirke-, utdannings- og forskningskomiteen og forsvarskomiteen – drar til USA denne uka. Utdanningspolitikerne skal der besøke noen av verdens mest prestisjefylte og høyest rangerte universiteter, som Harvard og MIT i Boston, og Yale.

Ni av de 13 komiteene reiser utenlands. Tre av komiteene holder seg til reiser i Norge, mens kommunal- og forvaltningskomiteen ikke benytter seg av muligheten til å reise denne uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere