RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støre må ha tenkepause

Jonas Gahr Støre (til høyre) vil tenke seg nøye om før han eventuelt sier ja til å bli ny partileder i Ap.
Jonas Gahr Støre (til høyre) vil tenke seg nøye om før han eventuelt sier ja til å bli ny partileder i Ap. Foto: Krister Sørbø (NTB scanpix)
Alt er klart for Jonas Gahr Støre som ny partileder i Arbeiderpartiet, men selv sier han at han vil tenke seg nøye om før han eventuelt takker ja.

Jonas Gahr Støre sier til Dagsavisen at han vil bruke god tid på å vurdere om han vil ta jobben som ny Ap-leder etter Jens Stoltenberg som blir ny generalsekretær i NATO. Det melder NTB.

– Det vil jeg gjøre i respekt for det ansvaret det innebærer, og det arbeidet et sånt verv medfører. Det er faktisk en stor nyhet for oss i Arbeiderpartiet at vi nå skal velge en ny leder, og at Jens skal gå over i ny jobb. Så dette er ikke en tanke som har modnet hos meg, sier Støre.

Støre legger ikke skjul på at det koster å lede landets største parti, og sier han vil ta med sine nærmeste på råd om han får en forespørsel fra valgkomiteen om å stille som lederkandidat.

– Jeg har sett hva det krever å være partileder i Norges største parti, sier han. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere