RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV gjør asylbarn til valgkampsak

Sist oppdatert:
Audun Lysbakken varsler forslag til hvordan asylbarnas situasjon skal løses.

OSLO (NTB): Sosialistisk Venstrepartis leder Audun Lysbakken lover å gjøre asylbarn til valgkampsak og oppfordrer asylaktivister til å stemme på partiet.

SV har mottatt sterke reaksjoner fra parties egne støttespillere som mener partiet ikke gjør nok for asylbarnas sak, skriver Klassekampen.

Partileder Audun Lysbakken sier nå at han vil vinne aktivistenes tillit.

- Vi har slåss for asylbarna gjennom åtte år. Nå trenger vi en sommer og en valgkamp der situasjonen for disse barna kommer i søkelyset, og der alle som støtter barna må støtte SV, slik at vi kan få gjort en forskjell for disse familiene i regjering, sier Lysbakken til avisen.

Han varsler at han i løpet av mandag skal lansere egne forslag til hvordan asylbarnas situasjon kan løses. Tiltakene vil gå ut på konkrete forslag til hvordan barnas beste skal tas hensyn til i alle saker, og hvordan situasjonen kan løses for de som har ventet lenge på avklaring. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere