RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV lover miljøbombe

Sist oppdatert:
SV varsler en stor miljøoverraskelse i regjeringserklæringen som legges frem klokken 16.

Under partiets sentralstyremøte torsdag sier SVs pressesjef, Roger Pedersen, at SV har fått gjennomslag for en viktig miljøsak som ikke er kjent ennå.

- Det vil komme en stor overraskelse, gliser han.

Denne overraskelsen kan være så stor at den får venstresiden av partiet til å godta at SV tapte kampen om forurensningsfrie gasskraftverk fra dag én.

Gasskraftverket på Kårstø settes i gang uten rensesystemer, men staten skal dekke det det koster med CO 2-rensing når teknologien for dette er ferdig utviklet.

Siden SV lover at nordmenn skal merke at landet er blitt sosialistisk, er det nærliggende å gjette at overraskelsen kanskje innebærer at Stortinget skal kjøpe opp flere strandområder for å få hele folket i sjøen.

SV-ledelsen lover også omfordeling, så det kan tenkes at overraskelsen innebærer at det virkelig skal lønne seg å være miljøvennlig. Partiet ønsker blant annet at de som har et høyt forbruk skal betale mer.

TV 2 overfører presentasjonen av regjeringsplattformen direkte fra kl 15.55, og TV 2 Nettavisen kommer med bred dekning fra presentasjonen.Du kan også se det på web-tvher.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere