RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SV havner helt i bunn på årlig omdømmemåling.
SV havner helt i bunn på årlig omdømmemåling. Foto: Magnus Blaker (Mediehuset Nettavisen)

SV på bunn i omdømmemåling

Sist oppdatert:
SV er blitt vant til å havne under sperregrensen på de månedlige partibarometrene. Nå havner de også helt i bunn på den årlige omdømmemålingen.

Bare 19 prosent av de spurte i Ipsos MMIs årlige omdømmemåling svarer ar de har et meget godt eller ganske godt totalinntrykk av SV. Bare 6 prosent svarer at de har et meget godt eller ganske godt inntrykk av at partiet får gjennomslag for sin politikk, skriver Dagsavisen.

– Det er dårligere enn vi ønsker, men det er ikke overraskende. Slike tall reflekterer meningsmålingene ganske godt, sier SV-leder Audun Lysbakken, som mener partiets omdømme på gjennomslag er ufortjent dårlig.

På den andre enden av skalaen ligger Arbeiderpartiet. Hele 63 prosent svarer at de har et meget godt eller ganske godt inntrykk av partiet totalt sett. Deretter følger Høyre med 57 prosent, Venstre med 28 prosent, Miljøpartiet De Grønne med 26 prosent og Høyres regjeringspartner Frp med 25 prosent.

Omdømmemålingen har blitt gjennomført siden 2004.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere