RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakeste partimåling for Frp siden 2006

– Vi har en jobb å gjøre, sier Fremskrittspartiets parlamentariske leder Harald Tom Nesvik, etter en svak partimåling for partiet.
– Vi har en jobb å gjøre, sier Fremskrittspartiets parlamentariske leder Harald Tom Nesvik, etter en svak partimåling for partiet. Foto: Terje Pedersen (NTB Scanpix)
Fremskrittspartiet får en oppslutning på 9,5 i en meningsmåling gjort for Aftenposten. Det er den svakeste målingen Respons har registrert for partiet på siden 2006.

- Jeg er ikke fornøyd med disse tallene. De viser at vi har en jobb å gjøre, sier Frps parlamentariske leder Harald Tom Nesvik til Aftenposten.

Regjeringspartiet lander på 9,5 prosent i mars, en liten tilbakegang fra februar.

- Den er på bare 0,4 prosentpoeng. Endringen er godt innenfor feilmarginen, og det er umulig å lese noe ut av dette, sier Nesvik.

Sosialistisk Venstreparti sliter også på meningsmålingene, dagen før landsmøtet åpner. Partileder Audun Lysbakken må bare konstatere at han er godt under sperregrensa med 3 prosent, ned 1,1 prosentpoeng siden februar.

- Dette er dårlige tall, men målingene varierer litt for tiden. På TV 2 onsdag fikk vi for eksempel 4,4 prosent. Aftenpostens måling er i den dårlige enden av skalaen, og i realiteten ligger vi nok noe høyere. Uansett er nivået lavere enn det vi håper på, sier Lysbakken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere