RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DEBATTEN mellom presidentkandidatene i det republikanske partiet (Også kjent som «Grand Old Party» - GOP) ble sendt på Fox Business og var den fjerde i rekken. Selve presidentvalget kommer først i november 2016.
DEBATTEN mellom presidentkandidatene i det republikanske partiet (Også kjent som «Grand Old Party» - GOP) ble sendt på Fox Business og var den fjerde i rekken. Selve presidentvalget kommer først i november 2016. Foto: Scott Olson (Afp / NTB scanpix)

The Daily Show traff blink med sin dekning av GOP-debatten på Twitter

Sist oppdatert:
Skal du lese én oppsummering av republikanernes valgdebatt i USA, bør du velge denne.

NEW YORK (Nettavisen): Det helnorske sportsuttrykket «å hoppe etter Wirkola» blekner når man tenker på at sørafrikaneren Trevor Noah har fått jobben med å lede «The Daily Show» på Comedy Central etter Jon Stewart.

Natt til onsdag viste Noah hvor smart det var å beholde manusforfatterne til Stewart og hvor underholdende en immigrant kan være på Donald Trumps bekostning.

Noah var imidlertid rettferdig - alle presidentkandidatene som var på scenen fikk den samme behandlingen.

Når man legger sammen alle twittermeldingene fra The Daily Show, får man en meget fargerik guide om hvem kandidatene er og hva de står får - slik komikerteamet til Trevor Noah ser det.

Vi har samlet meldingene for dere her (under denne teksten).

Alt dere trenger av forhåndskunnskap er at det var åtte kandidater med på hoveddebatten: Donald Trump, Ben Carson, Marco Rubio, Jeb Bush, Carly Fiorina, John Kasich, Rand Paul og Ted Cruz.

I tillegg var det en mindre debatt i forkant, med de fire neste på meningsmålingene: Mike Huckabee, Chris Christie, Rick Santorum og Bobby Jindal.

Lindsey Graham ikke engang fikk plass på «barnebordet», som forhåndsdebatten kalles.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere