RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTESTENGT: - Jeg kan bekrefte at jeg har skrevet to ganger samme innlegg og at jeg nå er utestengt fra Facebook-siden, sier Louis Edvardsen til Nordlys. Foto: Torkil Emberland (Nordlys)
UTESTENGT: - Jeg kan bekrefte at jeg har skrevet to ganger samme innlegg og at jeg nå er utestengt fra Facebook-siden, sier Louis Edvardsen til Nordlys. Foto: Torkil Emberland (Nordlys)

Tidligere Frp-politiker kommenterte Sandberg-artikkel - ble kastet ut av Facebook-gruppe

Sist oppdatert:
Kristian Eilertsen: - Han kommer bare med oppgulp.

(Nordlys): I helga fikk Nordlys tips om at enkelte kommentarer på Troms Frps Facebook-side ble slettet, etter at de ble forsøkt publisert.

Mer spesifikt gjaldt dette kommentarer fra tidligere Frp-politiker Louis S. Edvardsen.

Han kommenterte en lenke fra Folkebladet.no, der fylkesråd for kultur, næring og helse i Troms, Line Miriam Sandberg, figurerte. Saken handlet om at regjeringen gir 40 millioner kroner til Troms gjennom tippemidlene.

Edvardsen kommenterte lenken med følgende ord: «Vi ser nå resultatet fra borgerlige i Stortinget. Blant annet har Øyvind Korsberg æren for mye av det nå skjer. Godt jobba»

Etter det ble kommentaren slettet.

KOMMENTERTE: Louis S. Edvardsens kommentar på Facebook-gruppen. Foto: Skjermdump/Nordlystipser

- Oppgulp

Administrator for siden og Troms Fpu-leder, Kristian Eilertsen, bekrefter overfor Nordlys at Edvardsen er utestengt fra gruppa.

- Vurderingen som ble gjort i forbindelse med utestengelsen av Edvardsen var at vi oppfatter han som konfliktsøkende. Vi har hatt ro og samling i bunn i fylkeslaget i snart ett år, og da har vi ikke behov for slike elementer i vår hverdag. Edvardsen kan konsentrere seg om å kommentere på Troms Høyres facebookside.

- Har utestengelsen bakgrunn i konflikten mellom Edvardsen/Korsberg og Sandberg-familien?

- Jeg skal ikke spekulere i det, sier Eilertsen.

Eilertsen er den som fjernet innleggene og utestengte Edvardsen.

- Vi ser på Louis Edvardsen sine kommentarer, som kun et ledd for å produsere støy og å komme med oppgulp. Vi har rett og slett ikke behov for hans kommentar, sier Eilertsen.

- Vil flere som dere ikke liker bli utestengt?

- Vi tåler både gode og dårlige tilbakemeldinger på vår side, og ingen bør frykte å bli kastet ut, sier Eilertsen.

- Bort sett fra Edvardsen?

- Det ble gjort en vurdering i et konkret tilfelle, sier han.

UTEN KOMMENTAR: Her er innlegget uten kommentar. Foto: Skjermdump

Tidligere konflikt

Den mye omtalte konflikten mellom ekteparet Per Sandberg og Line Miriam Sandberg på den ene siden, og Øyvind Korsberg på den andre siden, fikk stor oppmerksomhet i norsk media høsten 2013.

Øyvind Korsberg uttalte til Nordlys at Per Sandberg drev skjult maktspill, for å skaffe kona Line Miriam Sandberg posisjoner.

Det var et tilsvar på boka til Per Sandberg «Mot min vilje», som Sandberg ga ut i november 2013. I boka blir Korsberg blant annet omtalt som løgnaktig og hevngjerrig.

Alle eksemplene på hvor løgnaktig og hevngjerrig Korsberg var ifølge Sandberg, knyttet seg til Korsbergs hjemfylke Troms, skrev Dagens Næringsliv i sammet tidsperiode.

Louis Edvardsen har også vært i konflikt med Sandberg-paret.

I boka til Per Sandberg er det Louis Edvardsen, som blir beskyldt for å bare ville ha posisjoner.

- Han hadde en interesse av at kona Line Miriam toppet lista, og at Louis Edvardsen og en annen person ikke skulle havne på lista, fortalte Korsberg i 2013.

- Utestengt

Louis Edvardsen var leder av Lenvik Frp, nabo av familien Sandberg. I dag er han utmeldt av partiet, og medlem av Troms Høyre. Han bekrefter til Nordlys at han ikke kan kommentere på siden lengre.

- Jeg kan bekrefte at jeg har skrevet to ganger samme innlegg og at jeg nå er utestengt fra Facebook-siden, sier Louis Edvardsen og legger til:

- Jeg er ferdig i Frp, og jeg ønsker ikke å bruke mer tid på det. Jeg jobber aktivt med å gjøre et best mulig valg for Høyre, avslutter han.

Han ønsker ikke å spekulere i hvorfor han ble utestengt.

Det har ikke lyktes Nordlys å få kontakt med Line Miriam Sandberg om saken.

Les flere saker fra Nordlys her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere