RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer Inga Berit

Foto: Håvard Solem (TV 2)
Sist oppdatert:
Reality-kjendis Inga Berit Lein (23) ser ut til å bli slått ut av nominasjonskampen av Anna Ceselie Brustad (29), samboer med en annen kandidat, Ola Borten Moe.

Adresseavisen konkluderer etter en ringerunde med at Inga Berit Lein (23) fra Verdal, kjent fra TV 2-serien «Jakten på kjærligheten», kan få problemer med å berge andreplassen på lista til Nord-Trøndelag Sp.

Det baner vei for Anna Ceselie Brustad (29) fra Frosta. Får hun nominasjonsmøtets tillit, kan det være klart for et trøndersk par på tinget. Brustad er nemlig samboer med Ola Borten Moe (28), som også sikter mot en plass på Stortinget neste høst. Han topper nemlig lista for Sør-Trøndelag Sp.

Spenningen i partiet foran nominasjonsmøtet lørdag er stor. Et flertall i nominasjonskomiteen gikk inn for Lein, men stemningen i partiet kan være annerledes, skriver Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere